Wandeling thumbnail

Foto: TreinTramBus

Gallery image Wei_met_koeien Gezellig_dorpje in de Ardennen Rustieke_ardennen_omgeving Rustieke_ardennen_omgeving Rustieke_ardennen_wandelpad Kerk_Sint_Hubert Kapel

Rustieke Ardennen

De wandeling begint in Graide en leidt door weilanden en bossen. Je komt langs de vijvers van Les Tranlets en de dorpjes Monceau-en-Ardenne en Oizy. De oude molen van Ruaumoulin, onderweg, is een kleine oase van rust midden in het bos: ideaal voor een pauze. In Oizy kan je de Sint-Hubertuskerk en de kapel Onze-Lieve-Vrouw van Goede Bijstand bezoeken, alvorens verder te gaan naar Carlbourg, het einde van de wandeling.

Gelegen tussen de valleien van de Lesse, de Houille en de Semois biedt het territorium «Ardenne méridionale» (ofwel «zuidelijke Ardennen») vele schatten onder de noemer landelijk, natuurlijk en landschappelijk erfgoed en dit met traditioneel warm onthaal en kwaliteitsvolle streekproducten.

Startpunt:

Station NMBS Graide

Eindpunt:

Station NMBS Carlsbourg


Controleer voor vertrek steeds de routeplanners van de NMBS, De Lijn, Hoppin, de MIVB of de TEC.

Left arrow

TERUG NAAR OVERZICHT

INFORMATIE OVER
DEZE WANDELING

WAAR?

Bièvre - Paliseul

Icon

19.5 km

Deze Groene Halte is een realisatie van TreinTramBus en het Parc naturel de l’Ardenne Méridionale, met de steun van de negen gemeenten die deel uitmaken van het Parc naturel, het Commissariat général au Tourisme (CGT) en het Europees Fonds voor landbouw en plattelandsontwikkeling (FEADER) in het kader van LEADER.

Arrow

TERUG NAAR OVERZICHT

TTB

LAAT HET OPENBAAR VERVOER JE IN DE STEEK? WIJ NEMEN HET VOOR JE OP!

LEES MEER
×

Vul je e-mailadres in om het bestand onmiddellijk naar je PC/smartphone te downloaden.

Tip: download het op je smartphone als je het wil gebruiken met een wandelapp