Wandeling thumbnail

Foto: TreinTramBus

Gallery image Gallery image Gallery image Gallery image

Camera loopt! Actie!

Om je nog meer te inspireren om op pad te gaan, zijn we begonnen met het opnemen van video’s van onze tien populairste wandelroutes. Deze video’s tonen je een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens je wandeling. Dit ambitieuze project is opgezet in samenwerking met tien gemeentes en tien bekende Vlamingen, die hun liefde voor wandelen, de natuur en hun omgeving met ons delen. Deze bekende gezichten tonen je hun favoriete plekjes op een route in hun gemeente. Hun enthousiasme zal je zeker motiveren om je wandelschoenen aan te trekken en op avontuur te gaan.

Onze eerste twee ambassadeurs: Marijn Devalck en Marie Detruyer

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we al twee geweldige persoonlijkheden hebben kunnen vastleggen voor dit project. Marijn Devalck, beter bekend als Baltazar Boma uit de populaire serie FC De Kampioenen, en Marie Detruyer, een ster van de Red Flames, het Belgische nationale vrouwenvoetbalteam, hebben met enthousiasme meegewerkt aan de eerste twee video’s. Marijn Devalck neemt je mee naar zijn geliefde Brakel. Zijn humor en charme maken deze video een plezier om naar te kijken. Marie Detruyer neemt je mee naar de groene oase Dilbeek, het sportiefste wandelgebied van Vlaanderen.

Lancering van onze eerste wandelgids

Later dit jaar zullen deze video’s worden verspreid in combinatie met de lancering van onze allereerste wandelgids, je zal dus nog even moeten wachten. Deze gids zal de tien populairste wandelingen bevatten, compleet met gedetailleerde routebeschrijvingen, kaarten en extra tips om je wandelervaring nog duurzamer te maken. De gids is een waardevolle bron voor iedereen die de Belgische natuur wil verkennen op een milieuvriendelijke manier.

We willen graag nogmaals benadrukken dat dit alles mogelijk is gemaakt door de Nationale Loterij en haar spelers. Dankzij hen kunnen we blijven werken aan het bevorderen van duurzaam toerisme en het aanbieden van prachtige wandelervaringen aan iedereen.