Wandeling thumbnail

Foto: TreinTramBus

Gallery image Gallery image Gallery image Gallery image

Nieuw seizoen, nieuwe website: wat is er veranderd?

Met de start van de lente, kondigen we met trots de lancering van onze nieuwe website aan. Dankzij de steun van de Nationale Loterij kan TreinTramBus haar missie om meer mensen te laten kennismaken met wandelen via het openbaar vervoer flink versterken. Groene Halte is daarom jouw startpunt voor duurzaam wandelen!

Wat kun je verwachten van onze vernieuwde website? 

Allereerst hebben we onze huisstijl een opfrisbeurt gegeven. Daarnaast hebben we de gebruikerservaring verbeterd, met een handige zoekfunctie om de juiste route in je regio te vinden. Hierbij hebben we veel aandacht besteed aan beeldmateriaal dat de schoonheid van onze routes laat zien. Zo krijg je een goed beeld van je wandelbestemming. Op de detailpagina van de wandeling krijg je informatie over de route, de regio, de afstand, toegankelijkheid en hoe de Groene Halte-wandeling tot stand kwam. Check zeker de nieuws-  & updates pagina. Je kunt er naast nieuwtjes en FAQ’s  ook tips en challenges vinden.

Volg onze routes op je smartphone 

Bovendien kun je van de meeste wandelingen gratis een GPX-bestand downloaden, zodat je direct van start kunt gaan wanneer het je uitkomt. Ook zetten we de begin- en eindhaltes van de routes in de kijker, zodat je gemakkelijk je reis kunt plannen. Verder kun je wandelingen in de buurt gemakkelijk terugvinden.

Eenvoudig je brochures bestellen

Het bestellen van onze brochures is nu een fluitje van een cent dankzij een gebruiksvriendelijke webshop (bovenaan de pagina rechts). Check zeker wat we nog allemaal aanbieden in onze webshop! Via de categorieën kan je er gemakkelijk datgene vinden wat je zoekt. Brochures kan je rechtstreeks bestellen via de wandeldetail-pagina.

Neem rustig de tijd om rond te wandelen op onze website en ontdek hoeveel moois ons land te bieden heeft voor jouw volgende avontuur.

Onze vrijwilligers doen het voor jou!

We hebben hard gewerkt aan deze vernieuwingen en daarom willen graag onze geweldige vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Ze hebben kilometers gewandeld om mooie foto’s te maken en de routes te controleren en dit allemaal voor jouw wandelcomfort.

Er volgt nog meer

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we met trots aankondigen dat later dit jaar onze eerste handige wandelgids zal worden uitgebracht, met daarin onze 10 populairste routes, vergezeld van 10 bijbehorende video’s. Zo kun je nog meer inspiratie opdoen voor je volgende duurzame wandelavontuur.

Kortom, de lente kan beginnen! Zoek een route en ga op avontuur.