Je reist duurzaam
Image

Bij Groene Halte geloven we sterk in het belang van duurzaamheid, en daarom biedt deze website een avontuurlijke en ontspannende manier om met het openbaar vervoer naar het startpunt van je wandeling te reizen. We zijn ervan overtuigd dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming zelf. Daarom bieden we een groen alternatief waarmee je milieubewuster op ontdekkingstocht kunt gaan. Door over te stappen op het openbaar vervoer voor je wandelavonturen, draag je actief bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk. Laat de stress van autorijden achter je en kies voor een duurzaam, ontspannend en groen vervoermiddel naar je wandelingen.

Image
Je verkent een groter gebied
Image

Met Groene Halte heb je de mogelijkheid om een groter gebied te verkennen en een onvergetelijke wandelervaring op te doen, allemaal met behulp van het openbaar vervoer. Onze unieke wandelroutes nemen je mee op een avontuurlijke reis tussen twee haltes, waardoor je een uitgestrekter gebied kunt ontdekken zonder dat je noodgedwongen via een klassieke luswandeling terug naar je vertrekpunt moet. Wat onze wandelingen zo speciaal maakt, is dat je begint bij een treinstation of bushalte en eindigt bij een andere halte. Hierdoor kun je de diversiteit van de omgeving optimaal ervaren. Dit zorgt niet alleen voor een boeiende wandeling, je laat je na je tocht ook naar huis brengen.

Image
Je helpt de natuur
Image

Groene Halte is de ideale manier om de natuur op een duurzame wijze te ontdekken en actief bij te dragen aan het behoud ervan, dit omdat je reist met het openbaar vervoer. Door bewust te kiezen voor het openbaar vervoer naar het vertrekpunt van je volgende wandelavontuur, laat je je auto staan en verminder je je impact op het milieu. Bij Groene Halte geloven we sterk in de kracht van duurzaam reizen en moedigen we mensen aan om te genieten van de natuur op een milieuvriendelijke manier. Door te kiezen voor het openbaar vervoer, geniet je niet alleen van een ontspannen reis naar de mooiste plekjes van ons land, maar draag je ook actief bij aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van onze natuur.

Image
Je beleeft meer als je wandelt met het openbaar vervoer

Wil je meer weten over het verschil tussen een klassieke luswandeling en een Groen Halte-wandeling?  Bekijk dan deze video.

Trein Tram Bus logo

LAAT HET OPENBAAR VERVOER JE IN DE STEEK? WIJ NEMEN HET VOOR JE OP!

ONTDEK MEER