Wandeling thumbnail

Foto: Jacques Peeter

Gallery image Stadswandeling door Brussel Het gemeentehuis van Elsene - Brussel Stadswandeling Brussel: Flagey gebouw Watermaal Een op bord - Verboden te vissen kronkelend wandelpad Tram Brussel Landschap groen in Brussel Afrikamuseum Brussel Ergens onderweg Rode Treinwagon in het groen van Tervuren

Wereldreis door de oostrand van Brussel

Ga in deze mooie wandeling op wereldreis aan de oostrand van Brussel en ontdek oude spoorwegen, parken en musea. Deze veelzijdige wandeling biedt een unieke kans om de oostelijke rand van Brussel te verkennen. Het parcours leidt je langs historische spoorwegen, schilderachtige parken en boeiende musea. Tijdens je tocht kun je een bezoek brengen aan het AfricaMuseum, waar je alles leert over de rijke Afrikaanse cultuur en geschiedenis.

Ook het trammuseum, met zijn fascinerende collectie over de evolutie van het Brusselse tramnetwerk, is een aanrader. Ga zeker langs bij Flagey, een levendig cultureel centrum bekend om zijn indrukwekkende architectuur en diverse evenementen. Deze wandeling biedt een rijke ervaring voor iedereen en laat je kennismaken met de culturele en historische schatten van de regio.

Deze stadswandeling komt niet tot zijn recht zonder de waardevolle info van onze brochure. Daarom bieden we voor deze wandeling geen GPX aan.

Startpunt:

Station NMBS Brussel-Centraal

Eindpunt:

Station NMBS Brussel-Centraal


Controleer voor vertrek steeds de routeplanners van de NMBS, De Lijn, Hoppin, de MIVB of de TEC.

Left arrow

TERUG NAAR OVERZICHT

INFORMATIE OVER
DEZE WANDELING

WAAR?

Brussel (Vorst - Anderlecht)

Icon

14.4 km

TOEGANKELIJKHEID

Kinderwagen icon

Deze wandeling werd mogelijk gemaakt door een projectsubsidie van Urban.Brussels.

Arrow

TERUG NAAR OVERZICHT

TTB

LAAT HET OPENBAAR VERVOER JE IN DE STEEK? WIJ NEMEN HET VOOR JE OP!

LEES MEER