Wandeling thumbnail

Foto: Jacques Peeters

Gallery image wandelen over de Brug - interbeton Brussel -Canal Royal Depot Tour & Taxis Brussel Royal Depot Tour & taxis Tour & Taxis Tour & Taxis Basiliek van Koekelberg Wandel langs gebouwen met een verhaal Brussel heeft ook heel wat groen te bieden. Wandelen in de Brusselse natuur Wandelaar in Brussels Park Een echt Brussel cafeetje een ideale rustplaats tijdens je wandeling Even je voeten verfrissen in het water en een terrasje doen en dan weer verder wandelen Zomerse stadswandeling in Brussel Wandel langs gebouwen met een verhaal Stadswandeling in Brussel Binnenplaats

Langs havens en heuvels

Aan de westkant van Brussel zijn er enkele pareltjes te ontdekken. De wandeling voert je langs de volledig vernieuwde site van Thurn & Taxis, naar de Basiliek van Koekelberg (die je natuurlijk ook kan bezoeken). Onderweg naar het Scheutbos zijn er nog een aantal leuke minder bekende plaatsen. Het laatste stukje van de wandeling brengt je naar de oude haven, nu de bruisende Dansaertwijk.

Deze stadswandeling komt niet tot zijn recht zonder de waardevolle info van onze brochure. Daarom bieden we voor deze wandeling geen GPX aan.

Startpunt:

Station NMBS Brussel-Noord

Eindpunt:

Station NMBS Brussel-Noord


Controleer voor vertrek steeds de routeplanners van de NMBS, De Lijn, Hoppin, de MIVB of de TEC.

Left arrow

TERUG NAAR OVERZICHT

INFORMATIE OVER
DEZE WANDELING

WAAR?

Brussel (Koekelberg – Molenbeek – Brussel-Centrum)

Icon

7.8 km - 10.4 km

TOEGANKELIJKHEID

Kinderwagen icon

Deze wandeling werd mogelijk gemaakt door een projectsubsidie van Urban.Brussels.

Arrow

TERUG NAAR OVERZICHT

TTB

LAAT HET OPENBAAR VERVOER JE IN DE STEEK? WIJ NEMEN HET VOOR JE OP!

LEES MEER