Wandeling thumbnail

Foto: Elements

Gallery image Gallery image Gallery image Gallery image

Win een outdoor wandelpakket

Ga op ontdekking met een minimale voetafdruk. Doe mee aan onze foto-wedstrijd #wandelenzonderwagen en maak kans op een hoogwaardige outdoor-uitrusting. Wat dacht je van een kwalitatieve lichtgewicht tent of een comfortabele duurzame rugzak. Benieuwd wat je kan winnen en hoe je mee doet? Lees snel verder hieronder.

Wat kan je winnen

ūü•á Eerste prijs: Een wandelpakket ter waarde van 700 euro
(Nordisk tent, Osprey rugzak, Care Plus, Klean Kanteen en Waka waka accessoires)*

ūü•ąTweede prijs: Een (gepersonaliseerd) wandelpakket ter waarde van 300 euro
(Osprey rugzak, Helinox kampeerstoel, Care Plus, Klean Kanteen en Waka waka accessoires)*

ūü•Č Derde prijs:¬†Klean Kanteen¬†drinkfles+ kortingsbon

*indicatieve samenstelling, kan vari√ęren op basis van noden winnaar en voorraad, geen kledij.

Hoe doe je mee?

  1. Doe mee aan 30 Dagen Minder Wagen en ga de uitdaging aan in juni om je wagen zoveel mogelijk te laten staan. Schrijf je vandaag nog in.
  2. Maak een (duurzame) wandeling. Inspiratie kan je hier vinden.
  3. Maak tijdens je wandelingen een prachtige en originele foto
  4. Post deze foto op Instagram en gebruik de hashtags #30dagenminderwagen, #groenehaltewandeling #wandelenzonderwagen en tag @30dagenminderwagen @groenehaltewandelingen. Enkel zo kunnen we je inzending terugvinden.
  5. Schrijf in je comments waarom je het wandelpakket wil winnen en geef meer info over je wandeling en hoe je er geraakte.

Timing en jury

  • De actie loopt van 1 juni tem 30 juni
  • Een deskundige jury, bestaande uit Barbara Janssens (campagneco√∂rdinator), Nelson Coomans (Elements Klean Kanteen), en Yves Das (Groene Halte), zal de inzendingen beoordelen en de winnaars kiezen.
  • Begin juli worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht
  • Het¬†wedstrijdreglement¬†is van toepassing

Onze partner

Elements is een familiebedrijf dat bio- en outdoormerken verkoopt. Ze selecteren hun merken op basis van hun maatschappelijk engagement. Elements steunt onze campagne en wil de actieve wandelaar belonen met een hoogwaardig wandelpakket.

Waarom meedoen?

Deze fotowedstrijd is niet alleen een kans om meer te wandelen, je fotografievaardigheden te tonen en duurzameprijzen te winnen, maar ook een manier om het belang van duurzame mobiliteit en wandelen te benadrukken. Door deel te nemen, steun je de campagne “30 dagen minder wagen” en Groene Halte en draag je bij aan een duurzamere en gezondere leefomgeving.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen terwijl je geniet van de prachtige wandelroutes die we te bieden hebben. We kijken uit naar jouw inzendingen!

Veel succes en wandelplezier!