Brochure bestellen

  Ben je geprikkeld en wil je de Groene Halte ontdekken? Brochures bestellen is mogelijk voor leden én niet-leden.

  Ben je lid van TreinTramBus? Dan vind je de brochures in PDF vorm terug in de ledenhoek, meer info op www.treintrambus.be/leden. Maar ook de papieren borchures kunnen aan een voordeeltarief besteld worden.

  Geen lid van TreinTramBus? Ook dan kan je brochures bestellen. Als niet-lid betaal je iets meer, en kan je zowel de PDF (op vraag) als de papieren brochure ontvangen.

  Bestel de Groene Halte brochures
  Image

  Ze bieden je alle informatie die je nodig hebt om met het openbaar vervoer op verkenning te gaan in natuurgebieden. Je mag voorts nog een uitgebreid beschreven en mooi geïllustreerde wandelroute verwachten met een handige routekaart.

  Image
  Treinstappers
  Image

  Naast de Groene Halte wandelingen bieden we nog enkele andere producten aan, zoals de Treinstappers 1, 2, 3 én 4. Interesse voor één of meer van deze wandelgidsen? Bestellen kan makkelijk via dit bestelformulier.

  Lid worden van TreinTramBus? Nog geen lid van TreinTramBus, maar wel geïnteresseerd? Vanaf 10€ per jaar steun je onze werking en geniet je van allerlei voordelen. Neem snel een kijkje op www.treintrambus.be/leden voor meer info.

  Image

  OPGELET!

  De Groene Halte brochures zijn sinds 1 oktober 2020 niet meer te koop aan de loketten van de NMBS!

  Om niet verrast te worden door jagers (met name in de Ardennen), is het raadzaam om tijdens het jachtseizoen (oktober tot december) de plaatselijke toeristische diensten te raadplegen!